Nif logo 2016 long vardeord toppbild

Nifencupen 2018

Nifencupen 19 augusti 2018

Nynäshamns IF FK bjuder in till fotbollsfest den 19 augusti i sommarstaden Nynäshamn. Boka ditt lag för en härlig uppstart inför höstsäsongen. Vi bjuder på fotbollsglädje, medaljer till alla, servering och lotterier. Och varför inte avsluta kalaset med att ta med hela laget på badutflykt? Tips på eftermiddagsaktiviteter finns längre ner på sidan.

Café Nifen med försäljning av varma smörgåsar, korv och hamburgare samt dryck, frukt glass och godis är naturligtvis öppen hela dagen. Även lotteriförsäljningen med fina priser från våra sponsorer. Härlig musik och en duktig speaker som ropar upp laguppställningen inför varje match utlovas.

Anmälan

  • Maila skickas till kansli@nifen.se. Anmälan ska innehålla föreningens namn, åldersklass, tröjfärg och kontaktinformation. Sista anmälningsdag är 1augusti och först till kvarn gäller.
  • Därefter sätts anmälningsavgiften på 1 150 kr in på NIF Fotbolls bankgiro: 436-6100. Anmälan är giltig efter fullgjord betalning. Bekräftelse på anmälan mailas då avgiften är mottagen.
  • Matchprogram och ytterligare information kommer att finnaspå vår hemsida senast två veckor innan cupen: www.nifen.se.

Spelbestämmelser

Cupen är öppen för flickor och pojkar födda -07, -08, -09 och -10. Vi spelar efter Stockholms Fotbollförbunds regler och bestämmelser gällande 5- och 7-mannafotboll, det vill säga

St Erikscupens regler.

Tävlingsform endast gruppspel: Lagen indelas i grupper om fyra lag, där alla spelar mot varandra i en enkelserie. Minst tre matcher per lag, eventuellt 4.

Antal spelare: Fritt antal spelare.

Matchtid: 5-manna spelar 1x20 minuter,
7-manna spelar 2x15 minuter.

Domare: Domarna tillsätts av Nifen och är Stff-utbildade ungdomsdomare. Vi ber samtliga ledare, tränare och publik att stötta våra domare i arbetet under turneringen.

Spelplaner: Samtliga matcher kommer att genomföras på naturgräs eller konstgräs vid Kvarnängens IP.

Priser: Samtliga deltagare får medaljer

Cafeteria: Cafeterian finns i direkt anslutning till fotbollsplanerna där bland annat korv, varma mackor, glass, kaffe, smörgåsar, läsk och godis kan köpas.

Omklädnad: Omklädningsrum finns i direkt anslutning till fotbollsplanerna samt i den intilliggande idrottshallen.

Adress: Kvarnängens IP, Kvarnängsvägen 20, 149 45 Nynäshamn. Kvarnängsvägen 20
149 91 NYNÄSHAMN


Hitta hit

Adress: Kvarnängens IP, Kvarnängsvägen 20, 14041 Nynäshamn

https://kartor.eniro.se/m/0Kj0j

Kontakt

kansli@nifen.se


Eftermiddagsaktiviteter

Nynäshamn är lika med saltstänkta bad. Havet är alltid nära och du tar dig med enkelhet ett svalkande dopp. Här är några av våra badstränder och minigolfbanor. Eller varför inte bara besöka vår fiskehamn och köpa en läskande glass.

Bad

Nickstabadet - Här finns en stor sandstrand och långgrunt bad, 10-meters hopptorn och svindlande vattenrutschbanor. På den intilliggande campingen finns också servering och lekpark.

Sågviken - En betydligt mindre och lugnare strand utan hopptorn och ruschkanor. Hit får man ta med fikat själv.Fler tips på www.visitnynashamn.seMinigolf

Minigolfbanor finns vid Nickstabadet och på Frejas Holme i Fiskehamnen. Nickstabadets campings minigolf
http://nickstabadet.nordiccamping.se/
Rotundans minigolf i Fiskehamnen
www.rotundan.se

Md ica
Md elon
Md team sportia
Md pdf platta sponsor nyn s
Md nyn sbost der
Md malmstens
Md v rmev rden
Md cj byggtj nst
Md telgra
Md xlbygg 5 nynashamn  1
Md s dert rns l s
Md nr logga 1
Md sponsorhuset
500 butiker som ger rabatt när du handlar via Sponsorhuset.se. Du och Nynäshamns IF delar på rabatten.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub