Nif logo 2016 long vardeord toppbild

Föreläsning i coachande föräldraskap

Publicerad 2019-09-16 19:44
​Du är den viktigaste personen i ditt barns liv. Hur kan just du stötta ditt fotbollsspelande barn på rätt sätt? Välkommen till en föreläsning om coachande föräldraskap den 30 september

Som förälder är du viktig för ditt barns motivation, utveckling och upplevelse av fotbollen och hens möjligheter till ett livslångt intresse för idrott i stort. Du är också en viktig resurs i föreningens arbete med att skapa en idrottsmiljö för så många som möjligt, så länge som möjligt så bra verksamhet som möjligt.

Måndag 30/9 kl.18.00 – 20.00
Moasalen i Ösmo Centrum

Anmälan här


Mer om föreläsningen

Du som förälder har i högsta grad en viktig roll att fylla då det gäller att bidra till ett stödjande klimat och en bra stämning runt våra fotbollsplaner för ditt och andras barn. Vi hoppas att vi genom denna föreläsning skapar förutsättningar för en bättre matchsituation för alla spelare i Sanktan. Sprid gärna denna inbjudan vidare till andra föräldrar i Er förening!

Föreläsare är Kim Rehnfeldt som är organisationskonsult, föreläsare och coach. Han processleder organisationsförändringar och förbättringsarbete och föreläser och utbildar inom idrotten i en rad olika områden såsom föreningskunskap, effektivt styrelsearbete, coachande föräldraskap. Kim har även under många år varit ordförande i Rotebro IS och har tidigare suttit i Stockholm Fotbollförbunds Föreningskommitté och Styrelse.


Du kommer att få kunskap om idrot­tens nya riktlinjer, aktuell forskning och ett coachande förhållningssätt. Vi kommer att prata om stödjande miljöer och hur du kan coacha och motivera ditt barn på bästa sätt.

Det coachande föräldraskapet handlar om att släppa taget lagom mycket för att barnen ska få prova själva och inse att de själva kan. På så sätt kan de finna glädje och utvecklas på ett bra sätt. Men visste du att det varje dag finns barn som slutar att idrotta på grund av vuxnas beteende runt deras träningar och matcher? Ofta upplever inte föräldrarna att de pressar sina barn för hårt, men var femte barn känner hård press från föräldrar, tränare och andra vuxna.

Välkommen!

Md splash
Md rad och vard banner svff 207x120 tcm5 33635

Sponsorer och samarbetspartners

Md v rmev rden
Md ica
Md elon
Md pdf platta sponsor nyn s
Md nyn sbost der
Md flamenco svart
Md thebrandstudio
Md malmstens
Md cj byggtj nst
Md telgra
Md xlbygg 5 nynashamn  1
Md s dert rns l s
Md nr logga 1
Md sponsorhuset
500 butiker som ger rabatt när du handlar via Sponsorhuset.se. Du och Nynäshamns IF delar på rabatten.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub