Nif logo 2016 long vardeord toppbild

Höstlovsaktivitet: Tjejkväll med Nifen 1 novmeber

Publicerad 2018-10-23 13:08
Vi vill se fler tjejer på fotbollsplanerna i kommunen. Och fler mammor som engagerar sig runt omkring fotbollen. Därför anordnar Nifen en tjejkväll för kommunens tjejer och deras mammor den 1 november. Har du ingen mamma som kan – ta med någon annan vuxen kvinna.

Det blir en rolig och energirik eftermiddag med besök av en hemlig fotbollsprofil, grillning och filmmys. Vi välkomnar alla tjejer mellan 9-15 år - både de som redan spelar fotboll, och de som aldrig tidigare testat men är nyfikna.

Besök av fotbollsprofil

Vi inleder eftermiddagen med fotbollsträning och besök av en fd allsvensk damspelare Ulrika Schreber. Hon har ett förflutet som målvakt både i Djurgården och Tyresö FF och var bland annat med när Djurgården tog sig upp i högsta ligan innan hon avslutade sin karriär 1989. Idag jobbar hon med kompetensutveckling och omställning/outplacement för enskilda personer, organisationer och elitidrottare.

Dotter-Mamma match

Träningen avslutas med match mellan alla tjejer och deras mammor*. Vi ser gärna att alla mammor även är med och hjälper till under träningen.

Middag och film

Efter matchen blir det hamburgare och filmkväll med girlpower-tema. Det utlovas även tävlingar med fina priser. Tjejkvällen är gratis för alla barn. Mammorna betalar 100 kronor för middagen. Betalas på plats i kafeterian.

Dag och tid: 1 november med start klockan 16.00
Plats: Kvarnängens IP
Anmälan: Vi har plats för 30 tjejer och 30 mammor, först till kvarn gäller! Anmäl dig här https://goo.gl/forms/5hgul5koPwy0QY8A3

*Har man ingen mamma som kan delta får man gärna ta med någon annan kvinnlig förebild, som moster, faster, storasyster eller granne. Observera att de vuxna som deltar bör vara med som support under träningen och därefter utmana tjejerna på match efteråt.

Vid frågor kontakta Jesper Kjellerås, tränar F-08, på jesperlove@gmail.com eller 073-376 67 70

Sponsorer och samarbetspartners

Md ica
Md elon
Md pdf platta sponsor nyn s
Md nyn sbost der
Md flamenco svart
Md thebrandstudio
Md malmstens
Md v rmev rden
Md cj byggtj nst
Md telgra
Md xlbygg 5 nynashamn  1
Md s dert rns l s
Md nr logga 1
Md sponsorhuset
500 butiker som ger rabatt när du handlar via Sponsorhuset.se. Du och Nynäshamns IF delar på rabatten.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub