Nif logo 2016 long vardeord toppbild

Nifen i samarbete med Städa Sverige

Publicerad 2018-05-17 21:49
Städa Sverige samlar in städuppdrag ute i naturen från företag och kommuner som de fördelar ut på de idrottsföreningar som de samarbetar med. Tillsammans med föreningarna städar de vägar, vatten, kuster, kommuner och naturområden. Nu har Nifen anmält sig till initiativet.

Idrottsföreningar har en stor möjlighet att göra skillnad. Genom städuppdrag för Städa Sverige kan vi som förening göra en stor skillnad för miljön, samtidigt som vi får en ekonomisk ersättning som vi kan använda för att uppfylla våra fotbollsungdomars drömmar.

Alla miljöprojekt bygger på en och samma idé: Ungdomar jobbar för miljön och projekten finansieras av näringsliv, kommuner eller andra organisationer. Utöver vägar, stränder och kommunprojekt arbetar organisationen också med att skapa projekt i andra känsliga delar av den svenska naturen genom städning av skärgård, älvar och vatten. Med vattenstädning menas skräpplockning under vatten av prioriterade områden och få bort främmande föremål som utgör fara för människor och vattenliv.

Nedskräpning av just skärgård, älvar och hav är ett av de miljöproblem som Städa Sverige kommer att jobba hårt med de kommande åren. Ambitionen är att permanenta vatten– och naturstädningar, i likhet med vägstädning och strandstädning.

Nu hoppas vi att näringsliv och kommun i Nynäshamn vill ge oss uppdrag via Städa Sverige - något som både vi och vår vackra kommun tjänar på! Läs mer om hur ni gör här

För frågor, kontakta kansliet.

Md ica
Md elon
Md team sportia
Md pdf platta sponsor nyn s
Md nyn sbost der
Md malmstens
Md v rmev rden
Md cj byggtj nst
Md telgra
Md xlbygg 5 nynashamn  1
Md s dert rns l s
Md nr logga 1
Md sponsorhuset
500 butiker som ger rabatt när du handlar via Sponsorhuset.se. Du och Nynäshamns IF delar på rabatten.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub