Nif logo 2016 long vardeord toppbild

"Oh my god!" – vilken S:t Eriks-Cupens dag

Publicerad 2019-09-20 12:02
Det var många spelare, ledare och domare som häpnade när de kom upp från spelargången på Tele2 Arena för att delta vid S:t Eriks-Cupen dag. Samma reaktion fick nog åhörarna på inspirationsdagen i pressrummet när Nora Khalil inledde med spoken words, en dag som gick i barnkonventionenstecken.

36 st 11-årslag var det som fick vara med på S:t Eriks-Cupens dag 2019 och med de leenden som spelarna gick hem efter denna dag hoppas vi kunna återupprepa denna succédag även 2020.

I år var det våra P08-2 laget som fick äran att beträda den fina mattan på Tele2 arenan och presentera sig för den stora publiken.

– Killarna har pratar om den här dagen ända sedan vi fick reda på att vi skulle vara med. De här killarna har inte varit i närheten av en sån här arena, så det här är en stor händelse i deras liv, säger Christoffer Riddernäs, lagledare för laget.

Mycket kul, spännande och intressant hände under dagen, men det som gav det största bestående intrycket är alla barn som är med och deltar på S:t Eriks-Cupens dag. Den glädje och lycka som spelarna visar är obetalbart att se.

Kansliet

Sponsorer och samarbetspartners

Md ica
Md elon
Md pdf platta sponsor nyn s
Md nyn sbost der
Md flamenco svart
Md thebrandstudio
Md malmstens
Md v rmev rden
Md cj byggtj nst
Md telgra
Md xlbygg 5 nynashamn  1
Md s dert rns l s
Md nr logga 1
Md sponsorhuset
500 butiker som ger rabatt när du handlar via Sponsorhuset.se. Du och Nynäshamns IF delar på rabatten.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub