Nif logo 2016 long vardeord toppbild

Samarbete med ECC Sports Academy

Publicerad 2018-09-18 15:38
Ladda ned

Samarbete med ECC Sports Academy

Tillsamman med ECC Sports Academy har vi haft ett test pågående sedan i våras. Vi ville testa möjligheterna för spelare inom NIF Fotboll att utvecklas som fotbollsspelare. Pilotesten har slagit väl och vi fortsätter även under hösten med Herrlaget och P05/06.

ECC (tryck här för att komma till hemsidan) erbjuder individuella eller kollektiva träningar och utbildningar. Utvecklingsnivån och målsättningarna för de som ECC har i träning skiljer sig åt men gemensamt för samtliga är hög ambition och vilja att förbättra de idrottare som deltar. ECC har ett flertal spelare i träning några av de proffs som är kopplade till träning hos ECC idag är: Pa Dibba (Hammarby IF a-lag), Marko Nikolic ( IF Brommapojkarna a-lag), Jaudet Salih (GIF Sundsvall a-lag), Yassin Housni (Gefle IF a-lag), Loreta Kullashi (Damlandslaget och Eskilstuna City), Alex Simovski (Montenegros landslag ), Khaled Laallam (MMA Landslaget, världsmästartitel i -83,9kg amatör MMA)

Pilotesten kommer att utvärderas under hösten och beslut om en eventuell fortsättning av samarbetet kommer att tas inför kommande säsong.

Tränings Camp i höst

Boka dagarna redan nu.

Den 1-2 november kommer ECC att tillsammans med NIFen att hålla en träningscamp på Kvarnängens IP.

Tema: Driva, finta/dribbla/utmana och vända samt individuell speluppfattning. Priset kommer att vara 900kr inkl. lunch och mellanmål. Vi återkommer med underlag för anmälning till Campen. Åldrar: P/F 11 - P/F 04


Kansliet
Md splash
Md rad och vard banner svff 207x120 tcm5 33635

Sponsorer och samarbetspartners

Md v rmev rden
Md ica
Md elon
Md pdf platta sponsor nyn s
Md nyn sbost der
Md flamenco svart
Md thebrandstudio
Md malmstens
Md cj byggtj nst
Md telgra
Md xlbygg 5 nynashamn  1
Md s dert rns l s
Md nr logga 1
Md sponsorhuset
500 butiker som ger rabatt när du handlar via Sponsorhuset.se. Du och Nynäshamns IF delar på rabatten.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub