Nif logo 2016 long vardeord toppbild

Sportkommittén

Sportkommittén

Nifens sportkommitté består av Anders Gramström, Thomas "Nisse" Nilsson och Peter Lungström.

Sportkommitténs arbetsuppgifter är att sköta föreningens sportsliga och tävlingsinriktade verksamhet huvudsakligen inriktad på seniorlag. Sportkommittén har ansvar för att föreningens sportsliga idrottsverksamhet bedrivs målinriktat och enligt de ramar som föreningens styrelse beslutat om.

Arbetsuppgifterna består av:

  • Rekrytering av tränare och ledare för seniorlag samt i samråd med dessa utse spelatruppen.
  • Planera, upprätta och följa upp årliga målsättningar för seniorlag i samarbete med tränare och lagledare
  • Övergripande ansvar för övergångsfrågor.
  • Stöd i samarbete mellan junior och seniorlag
  • Arrangera tränarmöten för hela klubben ca 3 ggr/säsong

Kontakt: anders.granstrom@antalis.com


Anders Granström

Har många härliga år i Nifen bakom sig. Han har varit aktiv spelare under 13 år som ungdom och hela 24 år i seniorlaget. Därutöver har han lång tränarerfarenhet både inom ungdomsfotbollen, seniorlaget och som ledare och en av grundarna för Fotboll för alla inom Nifen. Han har även varit ordförande i föreningen under 13 år och är nu sammankallande för sportkommittén och adjungerad i styrelsen. Utöver engagemanget i Nifen har Anders grundat Torö FF, en förening bestående av mestadels gamla Nifen-spelare som inte vill satsa på herrlaget men ändå vill hålla igång fotbollsspelandet.

Thomas "Nisse" Nilsson

Har ett långt förflutet som fotbollsmålvakt i Kommunen. Ösmo, Nynäshamn och slutligen Hagges. Han är fortfarande aktiv spelare, men nu endast på onsdagsmorgonen(06:00) i något som kallas morgonfotbollen och har en lång tradition i kommunen. (startade år 1969).

Fotbollsintresset är stort, och utanför kommunen är det framförallt Derby i England som en extra tumme hålls för. Han har en fantastik förmåga att arrangera fotbollsresor, och ställer gärna själv upp och höjer stämningen med lite Karaoke. Utöver fotboll har han kompetens och intresse inom musiken, och han tvekar sällan om det gäller att plocka fram gitarren.

Peter Lungström

Har sedan början av 70 talet representerat Nifen. Under slutet av 80 talet och början av 90 talet representerade han även A-laget och var med och tog upp Nifen från div 6 till div 4. Peter har även flera år i styrelsen och har även jobbat som kanslist. Peter har 100% kontroll på hela Nifens historia, och var under ett antal år även drivande för att "gamla nifarna" skulle drivas vidare.

De senaste åren har Peter varit arrangerad i storklubben Falcao, inom futsal.


Md splash
Md rad och vard banner svff 207x120 tcm5 33635

Sponsorer och samarbetspartners

Md v rmev rden
Md ica
Md elon
Md pdf platta sponsor nyn s
Md nyn sbost der
Md flamenco svart
Md thebrandstudio
Md malmstens
Md cj byggtj nst
Md telgra
Md xlbygg 5 nynashamn  1
Md s dert rns l s
Md nr logga 1
Md sponsorhuset
500 butiker som ger rabatt när du handlar via Sponsorhuset.se. Du och Nynäshamns IF delar på rabatten.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub