Nif logo 2016 long vardeord toppbild

Infomöte om nya spelformer för St:Eriks-Cupen 2019

Publicerad 2018-10-18 09:36
Måndagen den 15 oktober träffades våra tränare och lagledare i våra klubblokaler. Här kommer en kort sammanfattning av mötet samt länk till minnesanteckningarna i sin helhet.










1. Nya spelregler

Nya spelformer gäller från nästa år. Nya regler, matchtider och ändringar av ytorna för planerna kommer att gälla från och med nästa säsong för för flickor och pojkar 6-19 år i Stockholm. Syftet med ändringarna är att barnen ska få bättre teknik, lära spela på mindre ytor och vara mer aktiva i spelet genom att oftare vara i kontakt med bollen.



2. Nycklar till Gröndalshalen

Som ni alla vet så har vi fått alla våra inomhus träningstider i Gröndalshallen, förutom FFA som har fått behålla Viahallen. De lagledare som har brickor till Gröndalshallen måste komma och lämna brickor till kansliet för omkodning.



3. Bollar

Alla lag uppmanas att göra en inventering och referera bollstatus till kansliet senast nästa måndag, 2018-10-22 för att vi ska kunna bedöma hur många nya bollar vi behöver beställa.



4. Ommöblering av klubblokaler

Inplanerat är inköp av nytt konferensbord och eventuellt nya stolar. Lagbilder ska sättas upp på väggar i kafeterian, även en storbilds TV ska sättas in i kafeterian. Klubblokalen-konferensrum ska målas om, den gamla White-boarden ska bort och en ny ska sättas upp.



5. Materialrummet

Utrymmet ska städas ordentligt nuvarande skåp ska ut och nya ska in. Vi behöver hjälp med det. Kallelse från kansliet när det blir aktuellt.



6. Uthyrning av klubblokalen

Det kommer att bli möjligt att hyra våra klubblokaler till företag, föreningar eller till barnkalas. Vi återkommer när det är klart.



7. Bollkallar

Till nästa år gör ett upplägg/koncept för ungdomslagen som gör att barnen tycker det är kul och lite häftigt att vara Bollkalle. Naturligtvis lägger vi upp till att det ingår lite godis och annat gott och nyttigt. Kansliet lägger ett schema för lagen.

Här finns fullständiga anteckningar från ledarmötet
Kansliet

Sponsorer och samarbetspartners

Md ica
Md elon
Md pdf platta sponsor nyn s
Md nyn sbost der
Md flamenco svart
Md thebrandstudio
Md malmstens
Md v rmev rden
Md cj byggtj nst
Md telgra
Md xlbygg 5 nynashamn  1
Md s dert rns l s
Md nr logga 1
Md sponsorhuset
500 butiker som ger rabatt när du handlar via Sponsorhuset.se. Du och Nynäshamns IF delar på rabatten.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub