Nif logo 2016 long vardeord toppbild

Nifen får kostchef

Publicerad 2019-08-25 21:36
Att bra mat en förutsättning för kvalitativ träning är konstaterat sedan länge. Nifen har i år som målsättning att se över och justera utbudet i Café Nifen för att underlätta för våra medlemmar att äta bra. Nu tar vi den tanken ett steg längre och tar in en kostchef i föreningen. Vi välkomnar Felipe Santibanez!

Felipe Santibanez kommer ursprungligen från Chile och har 22 års erfarenhet som kökschef. Han har själv spelat fotboll större delen av sitt liv och är i dag en del av chilenska fotbollslandslagets nutritionsteam. Sedan februari driver han Flamenco Tapas Restaurang i Nynäshamn.

Felipe har ett stort intresse för ungdomskost kopplat till träning och ser att Sveriges idrottsvärld behöver utvecklas på det området. Det är med den drivkraften han nu går in som Nifens kostchef.

Alla seplare, ledare och föräldrar kommer under hösten bjudas in till föreläsningar med Felipe för att öka kunskapen generellt. Samtidigt kommer vi se över utbudet i kafeterian och initialt börja sälja anpassade matlådor. Alla spelare och ledare i föreningen erbjuds dessutom ett medlemspris på Flameco Tapas Restaurangs lunchbuffé.

Om ni har frågor till Felipe nås han på 0730505585 eller tapasrestaurang17@hotmail.com

Sponsorer och samarbetspartners

Md ica
Md elon
Md pdf platta sponsor nyn s
Md nyn sbost der
Md flamenco svart
Md thebrandstudio
Md malmstens
Md v rmev rden
Md cj byggtj nst
Md telgra
Md xlbygg 5 nynashamn  1
Md s dert rns l s
Md nr logga 1
Md sponsorhuset
500 butiker som ger rabatt när du handlar via Sponsorhuset.se. Du och Nynäshamns IF delar på rabatten.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub