Nif logo 2016 long vardeord toppbild

Peppande tjejkväll på Kvarnängen

Publicerad 2018-11-02 13:12
Den 1 november bjöd vi in tjejer mellan 9-15 år och deras mammor till en tjejkväll i fotbollens tecken. Vi hade hoppats på en bättre uppslutning men kvällen blev ändå lyckad med ett 20-tal närvarande.

Syftet med tjejkvällen är att få fler tjejer att spela fotboll, och fler mammor som engagerar sig runt omkring fotbollen som ledare, tränare och lagledare. Här finns mer information om alla våra tjejlag https://nynashamnsif.myclub.se/menu/pages/17571

En av höjdpunkterna var besöket av Ulrika Schreber, fd allsvensk fotbollsmålvakt som spelat i både Djurgården och Tyresö. Ulrika som idag jobbar med mental coachning och kompetensutveckling peppade tjejerna, uppmuntrande dom att hålla ihop som ett lag och stötta varandra. Tjejerna hade massor av frågor till Ulrika - allt från "hur många mål har du släppt in" till "varför ville du bli fotbollsproffs"

På slutet fick tjejerna även testa på affirmationer som gick ut på att tänka positivt. Ulrika uppmanade tjejerna att varje kväll innan de går och lägger sig föreställa sig ett mål med en målvakt som de skjuter på och gör mål, varje gång...

Kvällen bjöd även på strafftävling med fina priser, bland annat boken Godnattsagor för rebelltjejer 2 från Klackenbergs bokhandel och fina priser från Team Sportia.

Stort tack till vår sponsor Magnolia Bostad som gjorde detta möjligt


Sponsorer och samarbetspartners

Md ica
Md elon
Md pdf platta sponsor nyn s
Md nyn sbost der
Md flamenco svart
Md thebrandstudio
Md malmstens
Md v rmev rden
Md cj byggtj nst
Md telgra
Md xlbygg 5 nynashamn  1
Md s dert rns l s
Md nr logga 1
Md sponsorhuset
500 butiker som ger rabatt när du handlar via Sponsorhuset.se. Du och Nynäshamns IF delar på rabatten.
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub